Friday, June 8, 2012

Τελειώσαμε λοιπόν και τι να πούμε.....

4 Χρόνια λοιπόν....ποσο γρήγορα πέρασαν! Χθες ήταν το τελευταίο μάθημα και σαν χθες θυμάμαι το πρώτο! Ποτέ δεν θα ξαναμπούμε να κάτσουμε έτσι όλοι μαζί, στην ίδια σειρά, στις ίδιες θέσεις! Ποσα πράγματα θα μας λείψουν,η παρέα μας, οι χαζές συζητήσεις, η βαρεμάρα που λες δεν αντέχω άλλο, ο καφές στο κυλικείο, τα μαθήματα 8 η ώρα το πρωί, τα αθλητικά παπούτσια που πρέπει να φοράμε κάθε μέρα, οι καθηγητές(όχι όλοι), μέχρι και η γραμματεία, το φαγητό στην λέσχη, το αστικό λεωφορείο και αλλα πολλά από όλη την Κομοτηνή, μα πιο πολύ τα σπίτια μας, για όσους φύγουν! 
Ξεκινάει ένα νέο κεφαλαιο στην ζωή μας, μπορεί k καλύτερο , μπορεί k χειρότερο αλλα σίγουρα πολύ διαφορετικό!! Ποσα άτομα θα μου λείψουν και θα σας λείψουν, που δεν θα μπορούμε πλέον να τους πάρουμε ένα τηλ για καφέ και σε 5 λεπτά να είναι στο συντριβάνι στην πλατεία! Με άλλους θα χαθούμε εντελώς αλλα με άλλους σίγουρα θα κρατάμε επαφές γιατί τα αληθινά πράγματα κρατάνε!
Καλο Καλοκαίρι λοιπόν και Καλο πτυχίο!
*Η φωτογραφία είναι από το τελευταίο μάθημα, λείπουν αρκετά άτομα από την συγκεκριμένη φωτό, αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι το ιδιο σημαντικά για εμένα!

1 comments:

Ηλίας-Λούλα said...

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ, ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.
ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕΣ ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΣΌΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΉ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΩΡΑΙΟ ΧΡΩΜΑ.
ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ , ΟΣΩΝ ΤΑ ΕΖΗΣΑΝ.
ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΆΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΓΙΩΝΟΥΝ.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ. ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ Πολλά φιλιά Ηλίας-Λούλα

Post a Comment